sigtuna hantverkshus

Vi försöker så långt det är möjligt att tänka hållbart. Därför syr vi både om tidigare produkter och tillverkar helt nya utifrån tanken att de ska hålla i många år.

Du hittar vår butik på Södergatan 24 i Märsta där vi är grannar med Kommunhuset. Vi syns även ute på lokala marknader för att visa våra produkter och för att bolla idéer med dig som kund.

Vi syr heminredningsprodukter till försäljning och på beställning till både privata hem och offentliga miljöer. Våra produkter tillverkas av återvunnet material i den mån det går att ordna. Vill du sätta en personlig prägel på din produkt genom att brodera in namn så fixar vi det. För ändring och lagningsarbete se prislista här.

Sigtuna hantverkshus tar emot alla möjliga sorters uppdrag på sömnad, både från privatpersoner och företag. Men ibland får vi även lite mer speciella uppdrag. Till exempel när Stormie Poodle kontaktade oss för att sy om utgående arbetskläder. Resultatet blev fleecefodrade västar åt anställda på Sofiahemmet i Stockholm. Ett lyckat samarbete tycker vi! Se filmen här.

Har du en idé till en produkt eller behöver rådgivning om färger, modeller eller tyger som kan passa ditt kontor eller ditt hem så kontakta oss så hjälper vi dig. Kolla gärna in våra produkter på Instagram och Facebook.

Som privatperson kan du använda rot- och rutavdraget för våra tjänster.

Prislista Sigtuna Hantverkshuset 2022

Elina Lembie
elina@m29.s
Tel: 073-039 03 96

 

Välkommen med din beställning.
Elina Lembie
Mobil: 0730-39 03 96
E-post: sigtunahantverkshus@nullm29.se
Besöksadress: Södergatan 24, 195 47 Märsta

Öppettider i verkstad/butk:
Måndag–Torsdag: 09.00–15.30 (ej röda dagar)
Fredag: 09.00–14.30 (ej röda dagar)
Lördag–Söndag: Stängt

 

Sigtuna Hantverkshus är en del av M29: Hos oss har medarbetarna stort inflytande. De kan exempelvis vara delaktiga genom att bli medlemmar i företaget eftersom vi är ett kooperativ.

Vi äger företaget tillsammans med våra medlemmar.

Intäkterna från samtliga verksamheter bidrar till att uppnå företagets arbetsintegrerande och sociala syfte – att skapa arbeten och anställning till personer som av olika anledningar har det svårt på arbetsmarknaden.

Hitta hit