M29 Socialt Företagscenter är ett utvecklingscentrum för arbetsintegrerande sociala företag. Vi erbjuder servicetjänster inom administration, ledningsstöd, processledning och företagsprofilering, samt ekonomisk rådgivning.

På M29 Socialt Företagscenter finns flera möjligheter till arbetsträning. Till exempel med trädgårdsarbete, där vi bland annat har som mål att odla grönsaker för framtida försäljning. Vi har även medieproduktion såsom grafisk formgivning, textutformning samt fotografi för t ex affischer, broschyrer eller hemsidor är också en möjlighet. Utöver det har vi en kreativ verkstad med fokus på att skapa hantverksprodukter i diverse material.

Kontakt för medieproduktion
Taeko Östergren Cedermark
taeko@nullm29.se
Tel: 070-858 32 11

Kontakt för kreativ verkstad
Kristin Nyfelt
kristin@nullm29.se
Tel: 076-723 28 04


Besöksadress:
Kabelgatan 8
195 60 Arlandastad

M29: Hos oss har medarbetarna stort inflytande. De kan exempelvis vara delaktiga genom att bli medlemmar i företaget eftersom vi är ett kooperativ.

Vi äger företaget tillsammans med våra medlemmar.

Intäkterna från samtliga verksamheter bidrar till att uppnå företagets arbetsintegrerande och sociala syfte – att skapa arbeten och anställning till personer som av olika anledningar har det svårt på arbetsmarknaden. 

Hitta hit