cafe nyfiket

Vi finns på Arlandagymnasiet där vi blivit en naturlig träffpunkt för både elever och lärare på gymnasiet. Café Nyfiket finns även på Kolsta där SFI driver sina undervisningar.

Hos oss hittar du kalla och varma drycker, fika, godis, smörgåsar och sallader. Vad vi serverar kan variera från dag till dag och beroende på årstid. Kom gärna förbi och kika på vad vi har att fresta med just idag!

Utbudet försöker vi anpassa efter både lärare och elevers önskemål.

Vi erbjuder både företag och privatpersoner leverans av fika eller lättare förtäring till festligheter, möten eller konferenser. Vi levererar då till önskad plats. Dock går det endast att beställa förtäring till minst 20 personer.

E-posta gärna in din beställning. Glöm inte att fylla i eventuella allergier och önskemål om variation. Vi ber er att beställa tre arbetsdagar i förväg så vi hinner beställa hem det vi behöver för er beställning. Vid större beställningar behöver vi veta era önskemål en vecka i förväg.

Välkommen med din beställning!
Annica Forsberg
Mobil: 073-661 05 59
E-post: annica@nullm29.se
Besöksadress: Arlandagymnasiet Vikingavägen 2, i Märsta

Café Nyfiket är en del av M29: Hos oss har medarbetarna stort inflytande. De kan exempelvis vara delaktiga genom att bli medlemmar i företaget eftersom vi är ett kooperativ. Vi äger företaget tillsammans med våra medlemmar.

Intäkterna från samtliga verksamheter bidrar till att uppnå företagets arbetsintegrerande och sociala syfte – att skapa arbeten och anställning till personer som av olika anledningar har det svårt på arbetsmarknaden.