winner bild
Hos oss är alla vinnare! 

Alla våra verksamheter fungerar som vilka företag som helst, där vi säljer och konkurrerar med våra tjänster och produkter. Det som skiljer oss från mängden är att vi är ett ASF.

Det innebär att vi har en anpassad arbetsmiljö för anställda samt har deltagare på arbetsträning. Vi som arbetar inom M29 Gruppen drivs av att göra arbetsmarknaden tillgänglig för alla och har en gemensam tro på att alla har något att bidra med. Vi anpassar arbetsmiljön och villkoren för att ge de bästa möjligheterna för alla på företaget att kunna bidra med 100% av sin förmåga. Vilka anpassningar som görs är individuellt, men kan omfatta tex arbetstider, extra pauser eller möjlighet att dra sig undan i ett tyst rum.
Deltagare på arbetsträning har hjälp av utbildad och kompetenta handledare som hela tiden finns där att pusha och hjälpa till mot uppsatta, induviduella mål.

Det övergripande målet med arbetsträning är att våra deltagare ska komma ett steg närmre en anställning, vilket är en stor vinst rent samhällsekonomiskt, men en ännu större vinst för individen. Eventuellt överskott återinvesteras i verksamheten igen, vilket bl.a bidrar till att vi kan hjälpa fler människor ut i arbetslivet. Det vinner alla på!

”För ett år sen mådde jag så dåligt att det kändes som jag trampade i kvicksand.. hade någon sagt till mig då, att jag skulle sitta här idag och må så mycket bättre.. så hade jag inte trott det, för det hade varit för bra för att vara sant.”  – Anneli, arbetstränande deltagare på Kreativ Verkstad. 

Ta del av Annelis historia, och fler berättelser av deltagare och anställda på länkarna här nedan:

Att jobba på ett arbetsintegrerande socialt företag, ASF

M29 Gruppen, Kreativa verkstan – Deltagarberättelse Anneli

M29 Gruppen, Sigtuna Hantverkshus – Deltagarberättelse Lena