sigtuna hantverkshus

Välkommen till Sigtuna Hantverkshus. Vi försöker så långt det är möjligt att tänka hållbart. Därför syr vi både om tidigare produkter och tillverkar helt nya utifrån tanken att de ska hålla i många år.

Du hittar vår ateljé på Södergatan 24 i Märsta där vi är grannar med Kommunhuset. Vi syns även ute på lokala marknader för att visa våra produkter och för att bolla idéer med dig som kund.

Vi syr heminredningsprodukter till försäljning och på beställning till både privata hem och offentliga miljöer. Våra produkter tillverkas av återvunnet material i den mån det går att ordna. Vill du sätta en personlig prägel på din produkt genom att brodera in namn eller företagsnamn så fixar vi det.

“Sigtuna hantverkshus fått i uppdrag att, tillsammans med en formgivare, ta fram en prototyp för ett broschyrställ tillverkat av gamla arbetskläder. Uppdraget kommer från ett stort svenskt bolag, men under rådande situation så är det inte är helt klart om projektet kommer leda fram till en beställning, så därför kan vi inte berätta vilket bolag det rör sig om.”

Har du en idé till en produkt eller behöver rådgivning om färger, modeller eller tyger som kan passa ditt kontor eller ditt hem så kontakta oss så hjälper vi dig. Kolla gärna in våra produkter på Instagram och Facebook.

Som privatperson kan du använda rot- och rutavdraget för våra tjänster.

Vi syr också Fairtrade Banandräkten. 
För mer information och för beställning, klicka här.

Kontakta oss gärna via mail eller per telefon för en beställning så skickar vi en offert.

Välkommen med din beställning.
Elina Lembie
Mobil: 0730-39 03 96
E-post: sigtunahantverkshus@nullm29.se
Besöksadress: Södergatan 24, 195 47 Märsta

Öppettider i verkstad/showroom:
Måndag–Fredag: 09.00–15.30 (ej röda dagar)
Lördag–Söndag: Stängt

 

Sigtuna Hantverkshus är en del av M29: Hos oss har medarbetarna stort inflytande. De kan exempelvis vara delaktiga genom att bli medlemmar i företaget eftersom vi är ett kooperativ.

Vi äger företaget tillsammans med våra medlemmar.

Intäkterna från samtliga verksamheter bidrar till att uppnå företagets arbetsintegrerande och sociala syfte – att skapa arbeten och anställning till personer som av olika anledningar har det svårt på arbetsmarknaden.