Vi driver caféet på Arlandagymnasiet och är naturlig träffpunkt för både elever och lärare på gymnasiet. Vi finns även på Kolsta där SFI driver sina undervisningar.

Hos oss hittar du kalla och varma drycker, fika, godis, smörgåsar och sallader. Vad vi serverar kan variera från dag till dag och beroende på vilken årstid det är. Kom förbi och kika vad vi har att fresta med just idag! Vi lyssnar på elever och lärare och försöker anpassa utbudet efter deras önskemål. Allt kaffe vi serverar är fairtrade-märkt.

Vi erbjuder också leverans av fika/lättare förtäring till möten/konferenser. Både företag och privatpersoner kan beställa fika och lättare lunchmat till möten/konferenser som vi levererar till platsen. (Minimibeställning 20 personer)

Maila gärna in beställningen. Glöm inte att fylla i ev. allergier och önskemål om variation. Vi ber er att vara ute ett par dagar i förväg så vi hinner beställa hem det vi behöver för er beställning.

Välkommen med din beställning!
Annica Forsberg
mobil: 073-661 05 59
E-post: annica@nullm29.se
Besöksadress: Vikingavägen 2, 195 85 Märsta


Cafényfiket är en del av M29: Hos oss har medarbetarna stort inflytande och kan exempelvis vara delaktiga genom att bli medlemmar i företaget eftersom vi är ett kooperativ, där vi äger företaget tillsammans. Caféverksamheten och dess intäkter gör att vi kan nå företagets sociala mål – att skapa arbeten och anställning till personer som av olika anledningar har haft det svårt på arbetsmarknaden.