kulturcafeet

Välkommen till Kulturcaféet. Vi finns i kulturlänken i Märsta Centrum, mellan Märsta bibliotek och Kulturhuset, där vi erbjuder en lugn och härlig miljö. Här kan ni fika inne eller ute på vår soliga terrass som har öppet så länge vädret tillåter.

På menyn har vi allt från en varma luncher, fräscha sallader och smaskigt fika. Vi erbjuder även catering för större beställningar. Du kan då beställa smörgåstårta, snittar, sallader eller exempelvis Mezebuffé. Vår meny passar allt ifrån fredagsmys till studentfirande och födelsedagskalas.

Allt kaffe som serveras är Fairtrade-märkt.

Kontakta oss gärna via mail och telefon eller kom in till caféet för att lämna din beställning. Glöm inte att fylla i eventuella allergier och önskemål om variation. Vi ber er att vara ute ett par dagar i förväg så vi hinner beställa hem det vi behöver för er beställning. Vid större beställning behöver vi få era önskemål en vecka i förväg.

Följ oss gärna på Facebook och vill du kolla in vår meny så ser du den här.

Välkommen med din beställning!
Shler Arif
Mobil: 072-722 90 61
E-post: shler@nullm29.se
Besöksadress: Kulturtorget 9, 195 30 Märsta

facebook

Kulturcaféet är en del av M29: Hos oss har medarbetarna stort inflytande. De kan exempelvis vara delaktiga genom att bli medlemmar i företaget eftersom vi är ett kooperativ.

Vi äger företaget tillsammans med våra medlemmar.

Intäkterna från samtliga verksamheter bidrar till att uppnå företagets arbetsintegrerande och sociala syfte – att skapa arbeten och anställning till personer som av olika anledningar har det svårt på arbetsmarknaden.