kulturcafeet

Vi finns i Kulturlänken i Märsta Centrum, mellan Märsta bibliotek och Kulturhuset, där vi erbjuder en lugn och härlig miljö. Här kan ni fika inne eller ute på vår soliga terrass som har öppet så länge vädret tillåter.

På menyn har vi bland annat varma luncher, fräscha sallader och smaskigt fika. Vi erbjuder även större beställningar för catering. Du kan då beställa till exempel smörgåstårta, snittar, sallader eller Mezebuffé. Vår meny passar allt från fredagsmys till studentfirande och födelsedagskalas.

Kontakta oss gärna via e-post och telefon eller kom in till caféet för att lämna din beställning. Glöm inte att fylla i eventuella allergier och önskemål om variation. Vi ber er att beställa tre arbetsdagar i förväg så vi hinner beställa hem det vi behöver för er beställning. Vid större beställningar behöver vi få era önskemål en vecka i förväg.

Följ oss gärna på Facebook.

Shler Arif
shler@nullm29.se
Tel: 072-722 90 61

facebook

Kulturcaféet är en del av M29: Hos oss har medarbetarna stort inflytande. De kan exempelvis vara delaktiga genom att bli medlemmar i företaget eftersom vi är ett kooperativ.

Vi äger företaget tillsammans med våra medlemmar.

Intäkterna från samtliga verksamheter bidrar till att uppnå företagets arbetsintegrerande och sociala syfte – att skapa arbeten och anställning till personer som av olika anledningar har det svårt på arbetsmarknaden.

Hitta hit