gräsklippning m29

Nu utökar vi samarbete med Väsbyhem. Vi kommer bland annat att bidra med transporter och att hålla rent och snyggt i Väsbyhems fastigheter.

Vi har sedan tidigare haft uppdrag att hålla källsorteringsrum rent. Genom Nu utökas det samarbetet även med transport för att uppnå målen för ”rent och snyggt” i Väsbyhems fastigheter.

Det är så roligt att vi vann upphandlingen! Det leder till fler anställningar hos oss – vårt mål är ju att leverera tjänster och produkter av god kvalitet, samtidigt som vi skapar både delaktighet och anställningsmöjligheter för personer som av olika skäl har svårt att ta sig ut på arbetsmarknaden. Vi ett socialt företag, ett personalkooperativ hos M29 socialt företagscenter.

Win-win för både samhället, våra anställda och dig som anlitar oss.

Förutom yttre fastighetsskötsel utför vi även rondering och tillsyn av gemensamma utrymmen samt olika former av trädgårdsskötsel och markskötsel. Under alla årstider och i alla väder.

Och vi har utbildning för lekplatsinventering (både i offentliga miljöer och privata gårdar).

Vill ni också anlita oss, hör av er!

Telefon: 08-40 90 55 40
E-post: fastighetsservice@nullm29.se
Söderbyvägen 3,
195 60 Arlandastad

Och vi har utbildning för lekplatsinventering (både i offentliga miljöer och privata gårdar).

Nu är vi redo för fler uppdrag, hör av er! Du når oss i våra sociala kanaler, via mail eller ett gammalt hederligt telefonsamtal. Läs mer om oss.

 facebook